Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Saturn - Garderobekapstok

Vanaf € 2.250,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Saturn - Garderobekapstok is ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby voor ClassiCon .

Het is een kleerhanger in unieke stijl die perfect past in een modern interieur. De hanger is gemaakt van hout en is 165 cm hoog.

Edward Barber en Jay Osgerby hebben in 1996 een gezamenlijke studio opgericht. In het begin richtten ze zich vooral op projecten waarbij het materiaal werd geassembleerd. Het was een unieke, zeer originele manier om materialen te bewerken die zeer effectief bleek te zijn. De heren maakten projecten voor veel verschillende bedrijven en werden vooral gekozen vanwege hun originele benadering van design. Kleur heeft nog een belangrijke invloed op hun werk. Ook de studio Barber en Osgerby wordt geroemd om de grote verscheidenheid aan projecten die hier worden uitgevoerd. Deze studio houdt er niet van om geëtiketteerd te worden.

ClassiCon Saturn - Garderobekapstok is een perfect voorbeeld van de esthetiek van deze herenontwerpen. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Gerritsma Interieur biedt ook vele andere hoogwaardige ClassiCon producten.

ClassiCon Saturn - Garderobekapstok is een perfect voorbeeld van het esthetische ontwerp van deze heren. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Gerritsma Interieur biedt ook vele andere hoogwaardige ClassiCon producten.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenLengte: 59cm
Breedte: 53cm
Hoogte: 165cm
OntwerperEdward Barber | Jay Osgerby
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.