Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Speciale editie Bell Coffee Table salontafel

Vanaf € 6.550,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

ClassiCon Speciale editie Bell Coffee Table salontafel is ontworpen door Sebastian Herkner in 2012 voor de ClassiCon fabrikant.

Dankzij deze tafel haal je een exclusief meubelstuk in huis. Het maakt deel uit van een speciale en gelimiteerde editie. Daarnaast is deze salontafel een eyecatcher in je interieur dankzij de contrasterende materialen. De ruime tafelpoot is gemaakt van traditioneel handgeblazen kwartsgrijs glas. Het zwart gelakte blad is eveneens van glas maar wordt ondersteund door een koperen frame. De ronde vorm van het tafelblad vormt een elegant geheel met de klokvormige tafelpoot. De salontafel is 36 cm hoog en 75 cm in doorsnee.

Sebastian Herkner is een jonge Duitse ontwerper geboren in 1981 in Bad Mergentheim. Hij studeerde productontwikkeling in Main. Tijdens zijn studie legde hij zich toe op meubelontwerp. Sinds 2006 heeft hij een ontwerpstudio in Offenbach am Main.

Sebastian Herkner houdt van gedurfde projecten. Dit is ook terug te zien in het ontwerp Bell Coffee Table - Copper Coffee Table Special Edition , waar een licht materiaal zoals glas de tafel ondersteunt. Het resultaat is een optisch effect waardoor het tafelblad lijkt te zweven. Tijdens zijn studie legde hij zich toe op meubelontwerp. Sinds 2006 heeft hij een ontwerpstudio in Offenbach am Main.

Sebastian Herkner houdt van gedurfde projecten. Dit is ook terug te zien in het ontwerp Bell Coffee Table - Copper Coffee Table Special Edition , waar een licht materiaal zoals glas de tafel ondersteunt. Het resultaat is een optisch effect waardoor het tafelblad lijkt te zweven. Gerritsma Interieur heeft nog meer tafels uit deze specifieke designer Bell collectie. Gerritsma Interieur heeft nog meer tafels uit deze specifieke designer Bell collectie.

Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 36cm
Doorsnee: 75cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.