Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Triton barkruk is ontworpen door Clemens Weisshaar voor ClassiCon .

Dit is een unieke barkruk die er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens erg comfortabel is. De zitting van de kruk is gemaakt van polyurethaan en het onderstel is van staal.

Clemens Weisshaar is een ontwerper voor wie design niet achter de tekentafel eindigt. Hij houdt er niet alleen van om de mooiste producten te ontwerpen, maar ook om zich te verdiepen in de techniek achter deze producten. Hij experimenteert met materialen en productiemethoden en wordt hier regelmatig bij betrokken door andere bedrijven. Weisshaar werkte bijvoorbeeld intensief samen met Rem Koolhaas. Naast zijn uitgebreide werk als productontwerper heeft Weisshaar ook installaties gedaan voor het Centre Pompidou in Parijs en interieurontwerpen en ontwerpen voor Prada-winkels. Weisshaar heeft een aantal speciale projecten gemaakt voor ClassiCon .

De Triton - barkruk is 74 cm hoog, 50 cm breed en 49 cm diep. Dit is het resultaat van Weisshaar's uitgebreide onderzoek naar het grootst mogelijke zitcomfort op een barkruk. Hij combineerde het met een ontwerp dat je waarschijnlijk nog nooit eerder op een kruk hebt gezien! Bij Gerritsma Interieur verkopen we verschillende versies van deze kruk. Dit is het resultaat van Weisshaar's uitgebreide onderzoek om het zitten op een barkruk zo comfortabel mogelijk te maken. Hij combineerde het met een ontwerp dat je waarschijnlijk nog nooit eerder op een kruk hebt gezien! Bij Gerritsma Interieur verkopen we verschillende versies van deze kruk.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 50cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 49cm
Zithoogte: 75cm
OntwerperClemens Weisshaar
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.