Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Triton barkruk onderstel koper

Vanaf € 1.205,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De ClassiCon Triton barkruk onderstel koper is ontworpen door Clemens Weisshaar voor ClassiCon .

Duits designmerk ClassiCon neemt het originele werk van getalenteerde meubelontwerpers over en produceert een beperkt aantal authentieke replica's met behulp van milieuvriendelijke methoden. Op deze manier wil het merk meubels maken die klassiekers van de toekomst worden. De in München geboren ontwerper Clemens Weisshaar heeft ervaring in metaalbewerking en productontwerp. Het heeft ontwerpstudio's in München en Stockholm. Hij ontwierp voor het Centre Pompidou in Parijs en de Prada-winkel in Beverly Hills.

De unieke vorm en materiaalkeuze Triton - Koperen Barkruk geeft deze bartafel de luxe en robuuste uitstraling die hij thuis, in een bar, of in een eetkamer of keuken voelt. Deze barkruk combineert elegantie en comfort. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal met een mooie koperen afwerking. De krukzitting is gemaakt van leer en heeft een ergonomische vorm.

Triton - Koperen barkruk is 50 cm breed en 74 cm hoog. De zitting is 49 cm diep. Functionele details zijn onder meer een voetensteun, plastic glijders om de vloer te beschermen en een haak onder de zitting om een ​​tas aan op te hangen.

Triton - Koperen barkruk is 50 cm breed en 74 cm hoog. De zitting is 49 cm diep. Functionele details zijn onder meer een voetensteun, plastic glijders om de vloer te beschermen en een haak onder de zitting om een ​​tas aan op te hangen.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 50cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 49cm
Zithoogte: 75cm
OntwerperClemens Weisshaar
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.