Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

De Sede meubels

De Sede, ooit begonnen als ambachtelijke zadelmakerij, is uitgegroeid tot succesvol designmeubel merk. De meubels van De Sede worden vanuit Klingnau in Zwitserland dan ook wereldwijd geëxporteerd.

Iedere bank, fauteuil of eetkamerstoel van De Sede wordt ambachtelijk met de hand gemaakt. Hierdoor wordt ieder meubel duurzaam geproduceerd, met respect voor milieu en natuur. Op De Sede meubelen wordt alleen het beste leder verwerkt. De Sede kiest hiervoor altijd leerhuiden van de eerste keuze. Daarnaast zijn de constructies van De Sede bijzonder degelijk. Zo is een De Sede meubel altijd een duurzame investering voor de lange termijn.

Kies een categorie:

Populair van De Sede

De Sede lederonderhoud set
€ 68,00
De Sede DS-142 bank
€ 8.495,00
De Sede DS-31 bank
€ 11.270,00
De Sede DS-344 fauteuil
€ 5.075,00
De Sede DS-1088 (hoek)bank
€ 16.905,00
De Sede DS-490
€ 10.640,00
De Sede KT-221 fauteuil
€ 5.320,00
De Sede DS-278 fauteuil
€ 3.885,00
De Sede DS-22 bank
€ 13.195,00
De Sede DS-1064 bank
€ 23.410,00

Bezoek onze De Sede showroom

Wist je dat Gerritsma Interieur een showroom van maar liefst 1700m² heeft? Bezoek de showroom in Assen en maak kennis met De Sede en alle andere merken in ons assortiment. Nieuwsgierig of een specifiek De Sede model momenteel in de showroom staat? Bel ons voor de zekerheid even op!

Platina De Sede dealer

Gerritsma interieur werkt al vanaf begin jaren 1980 intensief met De Sede samen. Wij zijn dan ook bijzonder trots om te kunnen zeggen dat wij tegenwoordig een platina partner bij De Sede zijn. Dit houdt in dat wij altijd een representatief deel van De Sede in onze showroom hebben. Daarnaast worden we regelmatig bijgeschoold en staan we uiteraard ook na uw aankoop altijd voor u klaar, zoals om bijvoorbeeld onderhoud advies te geven voor uw De Sede bank of stoel.

Bezoek onze showroom en ervaar de topmeubelen van De Sede zelf. Wij denken graag met u mee over de juiste leerkeuze in de kleur die bij u past. U kunt ook bij ons terecht voor een interieuradvies voor uw zithoek. Staat er een grotere verbouwing op stapel? Verhuist u naar een nieuwe huis of appartement? Dan kunnen wij u ook ondersteunen met een interieurplan voor de hele woning die wij dan in samenwerking met onze architect verzorgen.