Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Anapo - Bijzettafel

Vanaf € 1.340,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Anapo - Bijzettafel is ontworpen door ontwerper Gordon Guillaumier voor de Italiaanse producent Driade .

Bijzettafel is onderdeel van de Anapo serie, welke onderdeel is van de serie, er zijn stijlvolle tafels. De tafel springt meteen in het oog met een indrukwekkend zwart metalen onderstel van een buis, dat met zijn elegante, halfronde vorm en mesh-patroon een mooi contrast vormt met het vierkante kastanje blad. De designtafel heeft aan één zijde een zwevende structuur, waardoor hij gemakkelijk rond de rugleuning van een bank of stoel kan worden verplaatst. Het is een handig bijzettafeltje voor het opbergen van een drankje, het opbergen van een boek of het opbergen van sleutels of briefjes.

Project Driade Anapo - Bijzettafel combineert licht en donker, traditioneel en futuristisch design. Met een breedte van 50 cm, een hoogte van 52 cm en een diepte van 38 cm is de tafel perfect om snel naast een bank of stoel te plaatsen. De tafel weegt slechts 8,5 kg.

Gordon Guillaumier werkt voor verschillende internationale meubelbedrijven, waaronder Driade . Hij ontwierp niet alleen Driade Anapo - Bijzettafel voor dit Italiaanse merk, maar ook Anapo - een lage tafel en Anapo - een eettafel. Ze zijn te vinden bij Gerritsma Interieur samen met alle andere designelementen van het merk. Ze zijn te vinden bij Gerritsma Interieur samen met alle andere designelementen van het merk.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 50cm
Hoogte: 52cm
Diepte: 38cm
OntwerperGordon Guillaumier
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.