Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Anapo - Eettafel

Vanaf € 4.605,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Anapo - Eettafel is ontworpen door Gordon Guillaumier voor de Driade .

Dit is een tafel voor mensen die van mooi, uniek design houden. Het blad is geheel van glas, gebaseerd op een zwart stalen onderstel.

Guillaumier is een ontwerper die veel weet over zijn bedrijf. Hij heeft niet alleen meubels ontworpen voor veel verschillende bedrijven over de hele wereld, hij wordt ook vaak ingeschakeld wanneer andere ontwerpers of bedrijven advies nodig hebben. Guillaumier, geboren in Malta maar nu een eigen studio in Milaan heeft, is hiervoor de juiste man. Hij heeft een echte passie voor design en deelt zijn kennis graag met anderen. Hij heeft een aantal unieke werken ontworpen voor Driade . Het bedrijf moedigt ontwerpers aan om hun best te doen bij het maken van ontwerpen, wat regelmatig leidt tot sublieme voorbeelden van design.

Dankzij Anapo - eettafel breng je een grote tafel in de eetkamer. Hij is 250 cm lang, 105 cm breed en 74 cm hoog. Het glas waaruit het tafelblad is gemaakt, is bijna onverwoestbaar. Aan deze mooie tafel kunt u vele feesten organiseren. Hij is 250 cm lang, 105 cm breed en 74 cm hoog. Het glas waaruit het tafelblad is gemaakt, is bijna onverwoestbaar. Aan deze mooie tafel kunt u vele feesten organiseren.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenLengte: 250cm
Breedte: 105cm
Hoogte: 74cm
OntwerperGordon Guillaumier
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.