Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Anapo - Lage tafel Ø 80cm

Vanaf € 1.715,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Anapo - Lage tafel Ø 80cm is ontworpen door Gordon Guillaumier voor Driade .

Deze uitzonderlijk mooie salontafel is een pareltje in interieurs met modern design. De basis heeft drie poten die elk uit meerdere verticale spijlen bestaan. Het stevige blad is verkrijgbaar in glas of hout. Deze salontafel is zeker een goede accessoire als je van designproducten houdt met een warme uitstraling. Zijn werken worden gekenmerkt door originaliteit en een hoog technisch inzicht. Zijn creaties worden regelmatig besproken in designtijdschriften. Gordon Guillaumier heeft talloze toonaangevende prijzen gewonnen.

Anapo - de Driade lage tafel is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenHoogte: 41cm
Doorsnee: 80cm
OntwerperGordon Guillaumier
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.