Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Carmina bijzettafel hoekig h 57cm

Vanaf € 525,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Carmina bijzettafel hoekig h 57cm is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Driade .

Dit Italiaanse merk wordt liever het "esthetisch laboratorium" genoemd dan een meubelfabrikant. Haar belangrijkste missie is om in het dagelijks leven naar schoonheid te zoeken. Dit vertaalt zich in een spannende meubelcollectie die zowel eigenzinnig als elegant en tijdloos is. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde ontwerpers zoals Ludovica en Roberto Palomba. Het echtpaar opende hun ontwerpstudio in 1994 en ontwerpt niet alleen producten voor toonaangevende designmerken, maar richt zich ook op communicatie- en mediastrategieën.

Carmina - Bijzettafel met een hoekhoogte van 57 cm maakt deel uit van de collectie elegante salontafels en bijzettafels van verschillende afmetingen, die zich onderscheiden door een aantrekkelijke krul bovenaan. Het blad is gemaakt van duurzaam aluminium en het onderstel is een stalen frame. Doordat een van de benen aansluit op de sierlijke krul, ontstaat er een asymmetrische vorm. Door het lichte gewicht zijn de krullen ook te gebruiken als handvat bij het dragen. De bijzettafel is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren die bij elk interieur passen. Door zijn hoogte is de bijzettafel perfect voor een vrijstaande stoel. De bijzettafel is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren die bij elk interieur passen. Door zijn hoogte is de bijzettafel perfect voor een vrijstaande stoel.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 82cm
Hoogte: 43cm
Diepte: 70cm
OntwerperRoberto Palomba | Ludovica Palomba
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.