Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Carmina bijzettafel rond

Vanaf € 1.395,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Carmina bijzettafel rond is ontworpen door ontwerpers Roberto en Ludovica Palomba voor de producent van Driade .

Deze ronde tafel heeft een uitgesproken Italiaanse stijl. De twee ronde toppen zijn elegant. De dunne poten van de tafel geven Carmina - Ronde bijzettafel echter een verfijnde elegantie. Dit effect wordt nog versterkt door een van de tafelpoten sierlijk te krullen.

De bijzettafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium en staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Carmina - Ronde bijzettafel is 82 cm breed. De hoogte is 43 cm en de diepte is 70 cm. U kunt deze tafel ook in andere maten bestellen bij Gerritsma Interieur. Zo is er bijvoorbeeld een rechthoekige Carmina bijzettafel met vierkant blad. Er is ook een 57 cm hoog exemplaar met een klein rond blad.

Ludovica en Roberto Palomba zijn Italiaanse ontwerpers en architecten. In 1994 richtten ze Palomba Serafini Associati op in Milaan. Ze hebben veel prestigieuze prijzen ontvangen voor hun werk, waaronder de Red Dot Award en Compasso d'Oro. Naast Driade werkten ze ook samen met andere grote merken zoals Kartell en Foscarini. Er is ook een 57 cm hoog exemplaar met een klein rond blad.

Ludovica en Roberto Palomba zijn Italiaanse ontwerpers en architecten. In 1994 richtten ze Palomba Serafini Associati op in Milaan. Ze hebben veel prestigieuze prijzen ontvangen voor hun werk, waaronder de Red Dot Award en Compasso d'Oro. Naast Driade hebben ze ook samengewerkt met andere grote merken zoals Kartell en Foscarini. .
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 82cm
Hoogte: 43cm
Diepte: 70cm
OntwerperRoberto Palomba | Ludovica Palomba
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.