Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade François tafel

Vanaf € 3.310,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade François tafel is ontworpen door Lievore Altherr voor de producent van Driade .

Deze prachtige tafel is gemaakt van onder andere essenhout. Deze houtsoort staat bekend als een zeer hard en sterk materiaal waardoor de tafel lang meegaat. De constructie is solide en tegelijkertijd niet erg sterk. Het model is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zo vind je altijd wel een tafel die bij je interieur past. Het ontwerp is te combineren als eettafel en werktafel.

Deze prachtige François tafel is 210 cm breed, 72 cm hoog en 100 cm diep. Je kunt er mooie design items op zetten om de tafel nog aantrekkelijker te maken. Het model is te combineren met verschillende soorten stoelen. Kies bijvoorbeeld voor kuipstoelen of eetkamerstoelen. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder marmer.

Studio Lievore Altherr is gevestigd in Barcelona en wordt beheerd door Alberto Lievore en Jeannette Altherr. De ontwerpen van deze studio kenmerken zich door een holistische benadering en een zoektocht naar essenties. Evenwicht door harmonie is het doel van Alberto Lievore en Jeannette Altherr, wat tot uiting komt in hun ontwerpen. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder marmer.

Studio Lievore Altherr is gevestigd in Barcelona en wordt beheerd door Alberto Lievore en Jeannette Altherr. De ontwerpen van deze studio kenmerken zich door een holistische benadering en een zoektocht naar essenties. Evenwicht door harmonie is het doel van Alberto Lievore en Jeannette Altherr, wat tot uiting komt in hun ontwerpen.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 210cm
Hoogte: 72cm
Diepte: 100cm
OntwerperLievore Altherr
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.