Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Frate tafel

Vanaf € 2.730,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De minimalistische Driade Frate tafel is ontworpen door Enzo Mari voor Driade .

De Italiaanse ontwerper Enzo Mari won vier keer de belangrijke Compasso d'Oro. Behalve industrieel ontwerper is hij ook een beroemd cartoonist. Voor de design provider Driade creëerde hij deze multifunctionele tafel - tafel die in twee verschillende maten besteld kan worden.

Deze tafel heeft drie opvallende stijlstukken die samen een eenvoudige maar charmante look creëren. De poten en de draagconstructie zijn gemaakt van hoogwaardig staal. De schuine poten zijn aan de onderzijde gebogen voor nog meer stabiliteit. Op de stalen draagconstructie bevindt zich over de gehele lengte een draagbalk van hoogwaardig beukenhout. Beukenhout heeft een solide uitstraling die heel goed past bij de stalen poten. Het tafelblad bestaat uit een stevige, licht gematteerde glasplaat. De hoogte van de Frate - Tafel is 72 cm en de breedte is 80 cm. U kunt deze tafel in twee lengtes bestellen. De kleinste versie is 130 cm lang, de grotere 200 cm.

Deze sfeervolle en makkelijk schoon te maken tafel kan gebruikt worden als eettafel en past goed bij interieurs met industriële stijlelementen. De hoogte van de Frate - Tafel is 72 cm en de breedte is 80 cm. U kunt deze tafel in twee lengtes bestellen. De kleinste versie is 130 cm lang, de grotere 200 cm.

Deze sfeervolle en makkelijk schoon te maken tafel kan gebruikt worden als eettafel en past goed in een interieur met elementen van industriële stijl.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte:
· 130x72x80cm bxhxd: 130cm
· 200x72x80cm bxhxd: 200cm
Hoogte: 72cm
Diepte: 80cm
OntwerperEnzo Mari
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.