Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Fratello salontafel

Vanaf € 3.245,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Fratello salontafel werd in 1973 ontworpen door ontwerper Enzo Mari voor de producent van Driade .

Aan de muur als bijzettafel of pontificale tafel midden in een kamer: deze tafel doet het altijd goed. Dankzij zijn langwerpige vorm kan hij ook gemakkelijk ergens tegenaan worden geschoven, zoals de rugleuning van de bank. Dankzij de twee tafelbladen Fratello - Coffee Table is het ook een stijlvolle plek om boeken, tijdschriften en andere items op te bergen.

De tafel is gemaakt van beukenhout, staal en transparant glas. Doordat de kleuren eenvoudig zijn, past hij in vrijwel elk interieur.

Driade Fratello salontafel heeft een groot formaat. Hij is 200 cm lang, 50 cm hoog, 50 cm diep en weegt 88 kg. Hou je van Enzo Mari's stijl? Dan kunt u bij Gerritsma Interieur ook een Fratetafel bestellen. Hij is groter en kan gebruikt worden als eettafel of bureau. Hij ontwierp ook de elegante ronde bijzettafel Cuginetto.

Enzo Mari is een Italiaanse ontwerper geboren in 1932. Een van zijn bekendste ontwerpen is de Tonietta-stoel. Sommige van zijn werken zijn te zien in het Museum of Modern Art in New York. Hij ontwierp ook de elegante ronde bijzettafel Cuginetto.

Enzo Mari is een Italiaanse ontwerper geboren in 1932. Een van zijn bekendste ontwerpen is de Tonietta-stoel. Sommige van zijn werken zijn te zien in het Museum of Modern Art in New York.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 200cm
Hoogte: 50cm
Diepte: 50cm
OntwerperEnzo Mari
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.