Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Gear - Vaas 20cm

Vanaf € 235,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Gear - Vaas 20cm is ontworpen door Philippe Bestenheider voor Driade .

Dit meesterwerk uit de Gear-lijn heeft een bijzonder stijlvol design dat exclusiviteit uitstraalt. Het glanzende gouden patroon staat net zo goed in een klassiek interieur als in een elegant, minimalistisch interieur. Deze vaas is een eye-catcher die het goed doet in een eigentijds huis met opvallende details. Hou je van het beste design en woonaccessoires met een luxe uitstraling, dan is deze vaas een goede keuze.

Zwitserland Philippe Bestenheider is een ontwerper met een diploma in architectuur aan het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie in Zürich. Hij heeft gewerkt voor verschillende topstudio's in Zwitserland en de Verenigde Staten. In 2000 behaalde hij een masterdiploma in industrieel ontwerp aan de Domus Academie in Milaan, waar hij momenteel doceert. Momenteel houdt hij zich in zijn eigen studio bezig met meubeldesign, productdesign en woonaccessoires met een karakteristieke signatuur. Bestenheider heeft voor zijn werk prijzen gewonnen, zoals de Premio dei Premi voor technische innovatie.

Driade Gear - Vaas 20cm van Driade is gemaakt van duurzaam porselein. U kunt dit item eenvoudig bestellen bij Gerritsma Interieur webshop.

Gear - De 20 cm vaas van Driade is gemaakt van duurzaam porselein. U kunt dit item eenvoudig bestellen bij Gerritsma Interieur webshop.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenHoogte: 20cm
Doorsnee: 25cm
OntwerperPhilippe Bestenheider
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.