Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Hanahana Vaas

Vanaf € 1.020,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Hanahana Vaas is ontworpen door ontwerper Kazuyo Sejima voor de Italiaanse producent Driade .

Deze unieke vaas heeft de vorm van een elegante boom. Elk van de vele takken heeft een plek voor een bloem. Zo kun je de vaas zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Of gebruik alleen witte, rode of blauwe bloemen van dezelfde soort als je van eenheid houdt.

Hanahana - De vaas is gemaakt van roestvrij staal. Het ontwerp valt niet alleen op door zijn vorm, maar ook door zijn formaat. Hij is 160 cm hoog en 92 cm breed. De vaas is daarom een ​​ideaal decoratief element voor grotere ruimtes. Je kunt ook meerdere Hanahana - Vazen groeperen.

Ontwerper Kazuyo Sejima is een Japanse architect geboren in 1956. In 1981 behaalde ze een master in architectuur aan de Women's University of Japan. Na haar eerste baan bij Toyo Ito & Associates in 1987, richtte ze haar eigen bureau op, Kazuyo Sejima & Associates. Ze is vooral bekend om haar eenvoudige en frisse ontwerpen. Als architect ontwierp ze onder meer Stadsschouwburg Almere.

Ontwerper Kazuyo Sejima is een Japanse architect geboren in 1956. In 1981 behaalde ze een master in architectuur aan de Women's University of Japan. Na haar eerste baan bij Toyo Ito & Associates in 1987, richtte ze haar eigen bureau op, Kazuyo Sejima & Associates. Ze is vooral bekend om haar eenvoudige en frisse ontwerpen. Als architect ontwierp ze onder meer Stadsschouwburg Almere. Hij gebruikt zijn architectonische kennis ook om objecten te ontwerpen. Hij gebruikt zijn architectonische kennis ook om objecten te ontwerpen.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenLengte: 92cm
Breedte: 25cm
Hoogte: 160cm
OntwerperKazuyo Sejima
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.