Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Kissi Kissi - Tuintafel

Vanaf € 640,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Kissi Kissi - Tuintafel tafel van Driade met zijn onvergetelijke, eenvoudige vorm werd in 2005 ontworpen door Miki Astori .

De populaire Driade Kissi Kissi of Kissi Kissi tuintafel is gemaakt van weerbestendig en duurzaam polyethyleen. Dit maakt de Kissi Kissi tafels geschikt voor zowel binnen als buiten. Kissi Kissi tuintafels passen heel goed bij de Driade Pip-e stoelen of Driade Bo stoelen, die te vinden zijn in "soortgelijke producten". .
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenHoogte: 72cm
Doorsnee: 70cm
OntwerperMiki Astori
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.