Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Kissino tuinbijzettafel

Vanaf € 465,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Kissino tuinbijzettafel is ontworpen door Miki Astori voor Driade .

Het is een kleinere versie van Astori's beroemde Kissi Kissi-tafel. De tafel is gemaakt van duurzaam kunststof en is 45 cm hoog. Bij deze tafel zijn de lampen draaibaar, zodat de tafel tevens als verlichting dient.

Astori is een Italiaanse ontwerper die als onderdeel van zijn werk over de hele wereld heeft gereisd. De verlichte versie wordt door ons geleverd met een lamp van energieklasse F. In deze bijzondere armatuur kun je ook lampen uit andere energieklassen gebruiken. We bieden ook andere producten aan die Miki Astori heeft ontworpen voor Driade ..
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenHoogte: 45cm
Doorsnee: 45cm
OntwerperMiki Astori
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.