Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Ordini vaas Ø 14cm

Vanaf € 375,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Driade Ordini vaas Ø 14cm is ontworpen door de ontwerpstudio Analogia Project voor het Italiaanse merk Driade .

Deze vaas is een unieke combinatie van klassieke architectuur en hedendaags design. Dit is waar de twee ontwerpers achter Analogia Project naar streven: ze houden van verrassing en verrassing in hun ontwerpen. De Ordini vazen ​​zijn een speelse en onverwachte interpretatie van de klassieke oudheid in een eigentijdse vorm. De collectie van Ordini omvat verschillende vazen ​​die zowel zelfstandig als met elkaar een optisch spel spelen. De eenvoudige, cilindrische vorm van de vaas wordt onderbroken door een klassiek ornament.

De Ordini vaas Ø 14 cm is volledig gemaakt van keramiek. Je krijgt al snel de indruk dat de simpele cilindrische vorm in twee delen is opgedeeld, met daartussen een klassiek ornament. Het lijkt erop dat het uit drie delen bestaat.

De vaas is 45 cm hoog. Naast het design onderscheidt het zich door warme kleuren, die ook verwijzen naar de klassieke oudheid: kobaltblauw en bruin. De vaas Ordini Ø 14 cm is een prachtige decoratie in elk modern interieur. Deze tijdloze vaas is perfect te combineren met een van de andere vazen ​​uit de Ordini collectie. Naast het design onderscheidt het zich door warme kleuren, die ook verwijzen naar de klassieke oudheid: kobaltblauw en bruin. De vaas Ordini Ø 14 cm is een prachtige decoratie in elk modern interieur. Deze tijdloze vaas is perfect te combineren met een van de andere vazen ​​uit de Ordini collectie.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenHoogte: 45cm
Doorsnee: 14cm
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.