Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Tokyo Pop outdoor sofa

Vanaf € 1.070,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De stijlvolle en ergonomische Driade Tokyo Pop outdoor sofa werd in 2002 ontworpen door de Japanse ontwerper Tokujin Yoshioka voor Driade en maakt deel uit van de Tokyo Pop Furniture Collection.

Design onderscheidt zich door functionaliteit, en hun eenvoud maakt de Tokyo Pop tuinbank uniek.

De Tokyo Pop buitenbank is gemaakt van polyethyleen en is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bijvoorbeeld op een terras, in tuinen of op openbare plaatsen.

De Tokyo Pop buitenbank van Driade is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zie Tokyo Pop 'Beschikbare producttypes' informatie .

Naast de Tokyo Pop-buitenbank willen we de Tokyo Pop-fauteuil en de Tokyo Pop Side Table aanbevelen.

De volledige Tokyo Pop Design meubelcollectie is te vinden in de Tokyo Pop collectie.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 177cm
Hoogte: 76cm
Diepte: 78cm
Zithoogte: 42cm
Hoogte armleuning: 63cm
Hoogte rugleuning: 76cm
OntwerperTokujin Yoshioka
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.