Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Tokyo Pop tuinbijzettafel/kruk

Vanaf € 215,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De stijlvolle Driade Tokyo Pop tuinbijzettafel/kruk is in 2002 ontworpen door de Japanse ontwerper Tokujin Yoshioka voor Driade en maakt deel uit van de Tokyo Pop Furniture Collection .

Dit ontwerp onderscheidt zich door functionaliteit, en hun eenvoud maakt de Tokyo Pop tuintafel / kruk zeer uniek.
De Driade Tokyo Pop tuinbijzettafel/kruk is gemaakt van polyethyleen en is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bijvoorbeeld op terrassen, tuinen of openbare plaatsen.

Tokyo Pop Tuintafel / kruk van Driade is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zie "Beschikbare producttypes" voor volledige details Tokyo Pop .

Naast de Tokyo Pop tuintafel / kruk willen we graag de Tokyo Pop Sofa en de Tokyo Pop Side Fchair aanbevelen.

De volledige Tokyo Pop Design meubelcollectie is te vinden in de Tokyo Pop collectie.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenLengte:
· wit: 38cm
· antraciet zwart: 0cm
Breedte: 40cm
Hoogte: 40cm
Diepte:
· wit: 0cm
· antraciet zwart: 38cm
OntwerperTokujin Yoshioka
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.