Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Toy stoel

Vanaf € 210,00 Normale prijs € 220,00

De Driade Toy stoel is een populair ontwerp van Philippe Starck. Deze stoel is door haar kleurrijke en moderne vormgeving al jarenlang een van de bestsellers van Driade. Doordat de stoel van duurzaam polypropyleen is gemaakt, is de Toy stoel weersbestendig en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wil je de stoel zakelijk gebruiken? Dat kan, de Toy stoel is namelijk vrijwel onbreekbaar, licht in gewicht en stapelbaar tot maar liefst 14 stuks!

Nu besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkDriade
Breedte (cm)62 cm
Hoogte (cm)78 cm
Diepte (cm)58 cm
OntwerperPhilippe Starck
HerkomstItalië
Garantie2 jaar
Zithoogte43 cm

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.