Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Zagazig bijzettafel

Vanaf € 1.180,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De vrolijke Driade Zagazig bijzettafel is ontworpen door het ontwerpbureau Driadelab voor het merk Driade .

Driadelab is de naam van een intern ontwerpbureau van het Italiaanse ontwerpbureau Driade . Deze opvallende bijzettafel is het eerste product dat volledig in eigen huis is ontwikkeld.

Wil je een tafel die een blikvanger mag zijn in je woonkamer, dan is deze 38 cm hoge tafel een goede oplossing. Deze vijfhoekige tafel rust op een frame van dunne stalen buizen die bekleed zijn met een aantrekkelijke gekleurde poedercoating. Aan de onderzijde van de buizen zijn kunststof beschermkappen gemonteerd, zodat u deze tafel veilig op de houten vloer kunt plaatsen. Driade Zagazig bijzettafel is 36 cm breed en 119 cm lang. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig polyester met een krasvast bi-laminaat. Door middel van digitale printtechnieken is het laminaat voorzien van een opvallend bloemmotief. De Zagazig-tafel mag alleen binnenshuis worden gebruikt. Het past goed bij een kleurrijke omgeving, maar kan ook voor het nodige contrast zorgen in een sober en ingetogen interieur.

Deze bijzettafel van 13 kg is gemakkelijk te dragen en gemakkelijk schoon te houden. Zet hem naast je bank als je met vrienden een hapje en een drankje wilt. Het past goed bij een kleurrijke omgeving, maar kan ook voor het nodige contrast zorgen in een sober en ingetogen interieur.

Deze bijzettafel van 13 kg is gemakkelijk te dragen en gemakkelijk schoon te houden. Zet hem naast je bank als je met vrienden een hapje en drankje wilt pakken.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 119cm
Hoogte: 38cm
Diepte: 36cm
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.