Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Ziqqurat commode h 155cm

Vanaf € 5.950,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Driade Ziqqurat commode h 155cm is ontworpen door ons eigen ontwerpteam Driade .

Hoe zou een kastontwerp er vandaag uitzien? Door deze vraag te stellen, dook het ontwerpteam van dit innovatieve designmerk het laboratorium van Driade binnen. Het resultaat was dit verfrissende ontwerp voor de Ziqqurat, een kast gemaakt van meerdere dozen die je naar wens kunt stapelen. Zo creëer je je eigen perfecte opbergmeubel. De kleurrijke prints op het dressoir zijn vooral verfrissend. Bloemen, vlinders en vogels zorgen voor een opvallend en vooral kleurrijk element in een ingetogen, modern interieur waardoor deze kast een echte eyecatcher is in je woonkamer.

De Ziqqurat-kastenserie ontleent zijn naam aan het oude Egypte. De manier waarop de afzonderlijke elementen zijn gerangschikt, komt overeen met hoe de piramides zijn gebouwd. De totale breedte van de kast is 186 cm. De kast is 43 cm diep; genoeg om er gerechten in op te bergen. Achter de bloemrijke deuren zit een zwarte binnenkast. Rode koordkwastjes die als handvat fungeren, zijn een stijlvol detail. De Driade Ziqqurat commode h 155cm is ook verkrijgbaar met een opvallend streeppatroon. Achter de florale deuren zit een zwarte binnenkast. Rode koordkwastjes die functioneren als handvatten zijn een stijlvol detail. Ziqqurat-ladekast - kasthoogte 155 cm is ook verkrijgbaar met een opvallend streeppatroon.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 186cm
Hoogte: 155cm
Diepte: 43cm
OntwerperDriade Lab
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.