Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Ziqqurat commode h 95cm

Vanaf € 5.950,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Driade Ziqqurat commode h 95cm is ontworpen door Driade Lab voor Driade .

Dit vrolijke, opvallende stuk bestaat uit twee lagen gelakt laminaat met een kleurrijke bloemen- of gestreepte digitale print. De binnenkant is glad. De twee kasten aan de uiteinden bevatten aparte planken en de twee tussenliggende lades hebben een luxe soft-close systeem. Bijzonder detail zijn de satijnen franjes als handvatten in de bloemenversie. Verborgen handvatten op de gestreepte versie. De poten van de bloemen ladekast Ziqqurat - de hoogte van de kast 95 cm zijn gemaakt van gefineerd glanzend walnotenhout, de gestreepte versie is gemaakt van gelakt MDF.

De kast heet Ziqqurat, wat terraspiramide betekent, omdat hij verkrijgbaar is met meerdere conische vloeren.

Driade Lab is een creatieve studio van het Italiaanse designmerk Driade . Functionaliteit en artistiek design komen samen om innovatieve producten te creëren die barsten van energie.

Indrukwekkende Ziqqurat ladekast - De hoogte van de kast is 95 cm en is 246 cm breed en 53 cm diep.

Bij Gerritsma Interieur vindt u ook uitgebreide versies van de Ziqqurat met één of twee extra verdiepingen die extra opslagruimte bieden.

Deze indrukwekkende Ziqqurat ladekast - Kasthoogte 95 cm is 246 cm breed en 53 cm diep.

Bij Gerritsma Interieur vindt u ook uitgebreide versies van de Ziqqurat met één of twee extra verdiepingen die voor extra opslagruimte zorgen.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 246cm
Hoogte: 95cm
Diepte: 53cm
OntwerperDriade Lab
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.