Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua BC07 Basket tafel hoog geolied en gerookt antraciet eikenhout

Vanaf € 5.866,00

De Janua BC07 Basket tafel hoog met zijn geoliede en gerookt antraciet eikenhouten afwerking, straalt tijdloze elegantie en verfijning uit. De combinatie van de donkere antracietkleur en het natuurlijke eikenhout creëert een prachtig contrast dat de aandacht trekt en een warme sfeer toevoegt aan de omgeving. Een perfecte keuze voor liefhebbers van stijlvolle en duurzame tafels.

Levertijd 8-10 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Janua BC07 Basket tafel hoog geolied en gerookt antraciet eikenhout

De Janua BC07 Basket tafel hoog is een prachtige tafel dat functionaliteit combineert met esthetiek. Met zijn geoliede en gerookte antraciet eikenhouten afwerking straalt deze tafel elegantie en tijdloze schoonheid uit.

Het gebruik van eikenhout geeft de tafel een solide en duurzaam karakter. Het hoogwaardige hout is zorgvuldig behandeld met een geoliede afwerking, die niet alleen de natuurlijke schoonheid van het eikenhout naar voren brengt, maar ook een beschermende laag biedt tegen dagelijkse slijtage en vlekken. Deze tafel heeft een gerookte antraciet afwerking. De antraciettint voegt een vleugje moderniteit en verfijning toe aan het traditionele eikenhout, waardoor een prachtig contrast ontstaat tussen het donkere hout en de natuurlijke houtnerf.

De Janua BC07 Basket tafel hoog in geolied en gerookt antraciet eikenhout is een meesterwerk van design en functionaliteit. Met zijn duurzame constructie, prachtige afwerking en tijdloze uitstraling is deze tafel een investering die jarenlang plezier zal bieden.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperHoffmann & Kahleyss
HerkomstDuitsland

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.