Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Latus eettafel (notenhout)

Vanaf € 1.905,00

De Latus tafel van Artisan is het 'huzarenstuk' in de collectie. Het vakmanschap van de meubelmakers is in deze tafel goed zichtbaar. Door de vloeiende verbindingen van de poten die overlopen in het afgeronde tafelblad. Tijdloos en elegant gemaakt voor decennia genieten aan tafel. Kan gecombineerd worden met de Latus eetbank

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Artisan Latus eettafel, in massief notenhout.

Wat maakt die Latus tafel van Artisan zo bijzonder? Zijn eenvoud voorop. Er is eigenlijk niks bijzonders aan, zo simpel is de vorm. Vier poten op de hoeken en alleen maar hout. Maar wel heel mooi hout, massief Europees noten in dit geval. Door een afwerking met een speciale olie krijgt dat een diepe warme kleur vergelijkbaar met Amerikaans noten. Het blad heeft een volledige dikte van 4 centimeter. Visueel is dat 6cm door een verdikking aan de randen. Zo krijgt hij de looks van een zwaardere tafel maar is hij nog te tillen. Het heeft ook een technische reden, de werking van het massieve hout word zo tegengegaan. 

 

Latus van Artisan tijdloos elegant

De top loopt mooi vloeiend over in de tafelpoten, die zijn ook 6 cm diameter aan de bovenkant. Onderaan is dat 3cm deze slanke conische vorm is bewust gekozen om de  tafel een lichtheid en elegantie te verlenen. De eenvoud, gekoppeld aan de puurheid van het materiaal maakt de Latus van Artisan tijdloos elegant. De Latus tafel komt zowel tot zijn recht in een modern interieur als in een meer klassieke omgeving.

 

Meer informatie
MerkArtisan
OntwerperSalih Teskeredžić
HerkomstBosnië
Garantie3 jaar
Materiaal onderstelHout

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.