Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Fiber bureaustoel

Vanaf € 789,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Muuto Fiber bureaustoel geeft een nieuw perspectief aan de iconische kuipstoel. Gemaakt in een innovatief composiet van plastic en houtvezels, heeft de Muuto Fiber bureaustoel een gestructureerd, mat oppervlak en een zachte, uitnodigende aanraking. Van veraf bekeken, versmelten de houtvezels van de schaal met het oppervlak voor een matte afwerking, maar verschijnen ze van dichtbij bekeken voor een modern gevoel. Daaraan toegevoegd is de draaivoet met wielen en gaslift, waardoor de gebruiker gemakkelijk kan bewegen en de stoel kan verhogen of verlagen in elk huis, op de werkplek of in elke onderwijsinstelling.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)70.00
Hoogte (cm)72.00
Diepte (cm)70.00
OntwerperIskos-Berlin
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.