Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Outline daybed

Vanaf € 3.995,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Het Muuto Outline Daybed vertaalt de elegante, eenvoudige lijnen van de Outline Series naar de daybed-typologie en brengt een nieuw perspectief naar de archetypische vorm van een daybed, gecombineerd met zijn zachte zitting. Het ontwerp heeft architectonische lijnen en slanke stalen poten voor een verheven, verfijnd gevoel. Voeg het Outline Daybed-kussen toe voor extra comfort en neksteun.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)200.0
Hoogte (cm)40.00
Diepte (cm)82.00
OntwerperAnderssen & Voll
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.