Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

De Sede DS-600 bank

Vanaf € 40.170,00

Uitproberen, dat kan. De DS-600 van de Sede staat in onze showroom

Levertijd 8 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen bezorgers.

Zelf samenstellen?
Dit product is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen (bijv. kleuren, afmetingen, stofsoorten). Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Helemaal ‘jaren zeventig’, en tegelijk ‘helemaal van nu’. De DS-600 zitelementen zijn met zware ritssluitingen en stalen pennen aan elkaar verbonden. Zo smelten ze samen in een bank die zich laat vormen. In de basis zijn alle elementen taps toelopend aan voor- en achterzijde. Door een speciale stalen koppeling kan het geheel scharnieren. Daardoor is het mogelijk om de bank naar voren of naar achteren te buigen. Met een tussenelement kan de zitrichting veranderd worden. Er zijn afsluitende elementen die een armleuning vormen – of niet – en je kunt ook eindigen zonder rugleuning.

Toepassingsbereik van de DS-600;

  • De ultieme ronde bank in een hotel lobby.
  • Huiselijk als grote rondzit bij de open haard of als lounge bank bij de TV.
  • Door zijn royale vorm is deze de Sede bank zeer geschikt als invulling van een representatieve ruimte.

Hoe zit dat nou, zo’n DS-600? Ongedwongen en zeer comfortabel! Het is de ultieme bank om neer te ploffen en lekker onderuit te zakken. In je eentje heerlijk ontspannen of gezellig met familie of vrienden. Met een stevige basis en een zachte bovenlaag is er een altijd een goede ondersteuning. De afgeronde vormen van de delen waar je op zit voelen fijn aan. Het zachte leder van de Sede ademt luxe. Word hij zakelijk toegepast dan is het een heerlijk landschap om er met een groep gebruik van te maken in een informele sfeer.

DS-600 materialen en maten

Voor de stoffering staan diverse leersoorten ter beschikking uit de de Sede collectie.

  • element armleuning links
  • element armleuning rechts
  • zitelement
  • tussenelement waarmee van zitrichting is te veranderen
  • hocker, element zonder rugleuning.

DS-600 door de jaren heen

De DS-600 bank is ontworpen in 1972 door een team van de Sede; Ueli Berger, Eleonore Peduzzi-Riva, Heinz Ulrich en Klaus Vogt. De DS-600 is uniek qua vormgeving en flexibiliteit. Door zijn functionaliteit is hij altijd gewaardeerd door interieurarchitecten, architecten en eigenaren van bijzondere huizen. DS-600 siert niet alleen bijzondere woningen en gebouwen maar heeft zich ook ontwikkeld tot een ware filmster. Zo kwam hij in de jaren 80 regelmatig voorbij in de TV serie ‘Miami Vice’, zit hij de serie ‘Sherlock’. De DS-600 is tevens te zien in James Bond ‘Die another day’, in ‘The hunger games’ en hij schittert in tal van andere films.

Door de mogelijkheid om oneindig door te bouwen met de bank is de DS-600 is ‘de grootste bank ter wereld’. Hij wordt ook wel omschreven als non-stop sofa.

Onderhoud

Zo'n de Sede bank is een kostbaar bezit. Die wil je goed onderhouden. Dat kan het beste met een de Sede lederonderhoud set.

 

Meer informatie
MerkDe Sede
HerkomstZwitserland
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf DS-600 catalogus Downloads

Bezoek onze De Sede showroom

Wist je dat Gerritsma Interieur een showroom van maar liefst 1700m² heeft? Bezoek onze showroom in Assen en maak kennis met De Sede en vele alle andere merken in ons assortiment. Heb je interesse in een specifiek De Sede model, en wil je die in het echt komen ervaren? Neem voor de zekerheid even contact op, zodat je zeker bent dat het model momenteel in de showroom staat.

Over het merk

De Sede is een luxe leren designmerk uit Zwitserland en staat bekend om zijn volledige toewijding aan de fabriek. Dat wil zeggen: de handarbeid. Wanneer u een liefhebber bent van Zwitserse precisie, dan kunt u de meubels van De Sede zeker waarderen. Alle meubels van De Sede worden met uiterste verfijning en perfectie van het vakmanschap gemaakt. Hierdoor kan De Sede er zeker van zijn dat alle meubels die de fabriek verlaten voldoen aan de uiterst strikte en hoge kwaliteitsnormen.

Elke vakman bij De Sede is een meester in zijn vak. Elk designmeubel wordt in een moderne fabriek geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. De verfijnde bekledingstechnologie met moderne materialen van schuim, gaas of watten, vereist een hoog niveau van kennis en ervaring, waardoor de meubels naar een hoger niveau getild worden.

Het vakmanschap op het hoogste niveau, de strikte kwaliteitsnormen, de maximale aandacht voor detail en de persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers hebben De Sede beroemd gemaakt en het pad naar de toekomst gelegd. De Sede inspireert iedereen door zijn leren designmeubelen met karakter en vakmanschap waarmee u sfeer in uw woon- of eetkamer haalt. Naast het wereldwijde merk De Sede produceert de fabriek ook meubels van het merk FSM.