Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Ply vloerkleed

Vanaf € 265,00
Met een gebroken keperstructuur heeft het Muuto Ply vloerkleed een eclectische maar toch ingetogen uitstraling door zijn grafische patroon. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Met zijn grafische expressie en subtiele details verwijst het Muuto Ply-vloerkleed zachtjes naar de weeftradities uit het verleden, gecommuniceerd door zijn gebroken keperweefselstructuur en kwastafwerkingen. Het Muuto Ply vloerkleed is gemaakt van 100% wol en verkrijgbaar in zeven kleuren in zes maten.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperMargrethe Odgaard
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.