Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Varjo vloerkleed

Vanaf € 775,00
Geïnspireerd door de visgraatconfiguratie in oude hardhouten vloeren, het handgeweven Muuto Varjo-vloerkleed beheerst de fijne balans tussen een subtiel vloerkleed en tegelijkertijd gedetailleerd en uniek.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Met de naam die in het Fins "schaduwen" betekent, verwijst het Muuto Varjo-vloerkleed naar hoe de geweven textuur een gevoel van schaduw en licht in het weefsel creëert. Met een uniek patroon en discrete kleurblokken is het Muuto Varjo vloerkleed met de hand geweven van 100% Nieuw-Zeelandse wol.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperTina Ratzer
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.