Stelton Original normale kaasschaaf

€ 59,95
Maak kennis met de Stelton Original normale kaasschaaf. Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Stelton in 2020 wordt de elegante en minimalistische Original kaasschaaf opnieuw gelanceerd. Tegelijkertijd is de herlancering een eerbetoon aan Peter Holmblad die in 1975 de kaasschaaf ontwierp. Holmblad is de ontwerper achter elk product in de Original-serie dat een centraal onderdeel vormt van Stelton's design-DNA. Met zijn cilindrische vorm vormt de tijdloze kaasschaaf een aanvulling op de aanvullende producten uit de Original-serie. Verder zorgt de kaasschaaf voor perfecte plakjes harde kaas.
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
EAN5709846000834
AfmetingenBreedte: 7,5 CM, Diepte: 23 CM, Hoogte: 1,8 CM
OntwerperPeter Holmblad
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.