Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 11 losse borstelkop voor toiletborstel

€ 16,50

De Vipp 11 borstelkop is de reserve borstel voor de Vipp 11 toiletborstel. Oudere borstels werden gemaakt in grijs Nylon. Tegenwoordig is de Vipp 11 borstelkop in het zwart.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Vipp11 borstelkop is de reserve borstel voor de Vipp11 toiletborstel. Oudere borstels werden gemaakt in grijs Nylon. Tegenwoordig is de Vipp 11 borstelkop in het zwart. Door de jaren heen zijn er wat modificaties doorgevoerd. Zo is het schroefdraad veranderd. Meestal past een nieuwe zwarte borstelkop op een bestaande steel, ook als het een grijze borstelkop heeft. Hebt u een hele oude borstel met grijs nylon dan kan het echter zijn dat een nieuwe niet past. Bestel dan de reserve borstel, de steel met deksel en zwarte borstelkop. Dan weet u zeker dat het past.

Meer informatie
MerkVipp
EAN5705953003447
Hoogte (cm)8,2
Diameter (cm)6,3
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.