Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 11 toiletborstel

Vanaf € 225,00

De Vipp 11 toiletborstel is één van de populairste producten van Vipp. De toiletborstel is kenmerkend door het mooie ontwerp en is, zoals we gewend zijn van Vipp, gemaakt van robuust staal. Hecht jij ook waarde aan hygiëne en een frisse lucht? Goed nieuws: de Vipp 11 wc-borstel volledig luchtdicht. Monteer je de wc-borstel liever aan de muur? Ga dan voor de Vipp 11 W wandmodel toiletborstel.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 11 toiletborstel

De Vipp 11 toiletborstel is samen met de Vipp 11 W (wandmodel) onderdeel van de populaire Vipp toilet- en badkamercollectie. Je kunt alle producten uit deze collecties eenvoudig combineren om een prachtige minimalistische vormgeving te creëren in badkamer en/of toilet. Is de Vipp 11 wc-borstel iets voor jou?

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)43,5
OntwerperJette Egelund
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.