Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 2 trekker

€ 75,00

De Vipp 2 trekker niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Het wisserblad is gemaakt van duurzaam en extra zacht siliconen. En mocht het toch eens nodig zijn, dan is het wisserblad bovendien gemakkelijk uitwisselbaar.

Door onze nauwe samenwerking met Vipp, kunnen we Vipp producten direct uit voorraad leveren.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Indien je graag een schoon en vlekvrije oppervlakte wilt (zoals een douchewand, raam of vloer), dan is de Vipp 2 zeker geschikt. 

Net als alle andere producten van Vipp, is de Vipp 2 trekker niet alleen mooi maar ook functioneel. Het tijdloze ontwerp van roestvrijstaal, het een uitwisselbare siliconen wisserblad en het onderscheidende siliconen ophangbandje maken de Vipp trekker een ware aanvulling.

Het wisserblad is gemaakt van duurzaam en extra zacht siliconen materiaal, zodat zelfs de gevoeligste oppervlakken onbeschadigd blijven. Daarmee is de Vipp 2 trekker dus ook uitermate geschikt voor een glazen douchewand.

Meer informatie
MerkVipp
EAN5705953001993
Lengte (cm)23,8
Breedte (cm)26,2
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Handleiding Vipp 2 Trekker Downloads

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.