Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 52 prullenbak

€ 265,00

De Vipp 52 prullenbak is niet alleen een ware eye-catcher. Met een ruime inhoud van 35 liter, representatieve uitstraling en praktische wieletjes, is deze tijdloze Vipp prullenbak uiterst praktisch voor zowel thuis als in een kantoorruimte.

Dankzij onze nauwe samenwerking met Vipp, zijn vrijwel alle Vipp producten standaard direct uit voorraad leverbaar.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Vipp 52 prullenbak is een tijdloze en betrouwbare partner voor thuis en op kantoor. Het opvallendste aan de Vipp 52 is het verschil met de bekende Vipp pedaalemmers: deze prullenbak heeft namelijk geen klep. Het is een open bak voorzien van stevige, industriële wielen. Daarmee is het een ware all-rounder, omdat hij breed ingezet kan worden. Denk naast een prullenbak bijvoorbeeld aan een papierbak of zelfs een paraplubak.

We leveren de Vipp 52 standaard met originele Vipp afvalzakken. Hoewel deze natuurlijk niet noodzakelijk zijn, zijn we er erg over te spreken. De Vipp afvalzakken kenmerken zich door hun zwaardere kwaliteit om scheuren te voorkomen, maar ook door de versterkte ronde bodem waardoor je de volledige capaciteit van de prullenbak gebruikt.

 

Meer informatie
MerkVipp
EAN5705953003485
Hoogte (cm)60
Diameter (cm)30
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)35

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.