Vipp 983 badkamermodule (large)

€ 5.299,00

De Vipp 983 is de grootste van de Vipp badkamer modules. Ideaal voor een royale badkamer. Uitgerust met een slijtvaste top met 2x een geïntegreerde wasbak en een lade. De Vipp 983 badkamermodule is voorzien van 2x2 35milimeter gaten voor de kraan en bedieningsknop. Om het plaatje compleet te maken adviseren we de combinatie met de Vipp 906 badkamerkraan. 

Levertijd: 1 week
Persoonlijk bezorgd door onze eigen monteurs.
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten

De Vipp 983 badkamer module is gemaakt van aluminium voorzien van een witte poedercoating. In de lades zijn siliconen zwarte rubbers geplaatst. Ideaal voor een royale badkamer. Uitgerust met een slijtvaste top met 2x een geïntegreerde wasbak en een lade. De Vipp badkamer modules zijn er in large, medium en small. Om het plaatje compleet te maken adviseren we de combinatie met de Vipp 906 badkamerkraan.

Meer informatie
MerkVipp
Lengte (cm)187
Hoogte (cm)39
Diepte (cm)46
OntwerperMorten Bo Jensen
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.