Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Zanotta Echino 667 bijzettafel

Vanaf € 1.445,00
Levertijd 2-8 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Zanotta Echino 667 bijzettafel is ontworpen door Sebastian Herkner voor het Italiaanse merk Zanotta.

Sebastian Herker

Deze jonge Duitse ontwerper heeft al vele prijzen gewonnen. Al tijdens zijn studie in Offenbach deed hij onderzoek naar verschillende culturen en nieuwe technologieën die hij combineerde met traditioneel vakmanschap. Deze tafel is een van de eerste projecten die hij heeft gedaan voor Zanotta, waarvoor hij sinds 2019 ontwerpt. Met zijn bijzettafels biedt de Echino Herkner een spannende combinatie van materialen en texturen die in elk hedendaags interieur terug te zien zijn.

Afmetingen

De Echino bijzettafel heeft een onderstel bestaande uit drie poten. Het zijn in wezen holle glazen buizen met een geribbeld patroon aan de buitenkant. Het ronde tafelblad is gemaakt van 4 mm dik staal dat is afgewerkt met een vernikkelde laag en lijkt losjes op de poten te rusten. De Echino wordt in twee maten gemaakt. Er is een variant met een doorsnee van 48cm en een variant met een doorsnee van 68cm. De kleinere tafel is 44cm hoog, de grotere 34cm hoog.De kleine tafel is dus iets hoger, waardoor je ze samen ook mooi kunt toepassen. 

Meer informatie
MerkZanotta
AfmetingenØ 48cm met een hoogte van 44cm / Ø68cm met een hoogte van 34cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!