Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Zanotta Girò 635 - Bijzettafel met wielen

Vanaf € 700,00
Levertijd 2-8 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Zanotta Girò 635 Bijzettafel met wielen is ontworpen door Anna Deplano voor Zanotta.

Anna Deplano

Anna Deplano is een ontwerper die moeilijk te categoriseren is. Deze Italiaanse ontwerpster is iemand die graag verschillende stijlen en materialen in haar werken terug laat komen. Deplano is een ontwerpster die graag experimenteert en nieuwe technieken toepast. Deze grote variëteit is ook terug te vinden in de bedrijven waar ze voor werkt. Haar biografie bevat de namen van enkele tientallen van de grootste bedrijven van over de hele wereld. Zanotta maakt ook regelmatig gebruik van haar diensten.

Dankzij de Girò 635 laat Deplano zien dat de producten die ze maakt niet alleen mooi en stijlvol zijn, maar ook uiterst functioneel. Om meer voorbeelden van Deplano's ontwerpen te zien, kijk eens naar het assortiment van Gerritsma Interieur waar je vrijwel al haar ontwerpen vindt.

Dankzij de handige wieltjes is deze bijzettafel gemakkelijk ergens anders in huis te plaatsen. Het product is gemaakt van een combinatie van kunststof en metaal. De bijzettafel is bij verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Meer informatie
MerkZanotta
AfmetingenHoogte:
· Ø 50cm/onderstel alukelur: 53.5cm
· Ø 75cm/onderstel alukelur: 37cm
· Ø 110cm/onderstel alukelur: 37cm
Doorsnee:
· Ø 50cm/onderstel alukelur: 50cm
· Ø 75cm/onderstel alukelur: 75cm
· Ø 110cm/onderstel alukelur: 110cm
OntwerperAnna Deplano
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!