Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Zanotta Servomuto 360 - Bijzettafel

Vanaf € 510,00
Levertijd 2-8 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Zanotta Servomuto 360 is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Achille Castiglioni voor het designermerk Zanotta.

Zanotta is een beroemd Italiaans designmerk dat al bestaat sinds 1954. In de jaren zestig van de vorige eeuw brak het bedrijf internationaal door en is sindsdien onmisbaar geworden in de wereld van design. Deze fabrikant focust altijd op een leuk en verrassend ontwerp. Hiervoor werkt het bedrijf samen met bekende ontwerpers. Een van hen is Achille Castiglioni, die deze prachtige Zanotta Servomuto 360 - Bijzettafel ontwierp. Castiglioni is een van de beroemdste Italiaanse ontwerpers. Hij heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn speciale projecten.

Deze unieke tafel mag niet ontbreken in uw woonkamer. De Zanotta Servomuto 360 is een erg mooie en handige tafel. Dankzij zijn afmetingen past deze tafel in kleine of smalle ruimtes. U vindt er zeker een plekje voor in uw huis. Een eenvoudig en elegant ontwerp past immers in elk interieur. Deze tafel is erg flexibel en gemakkelijk te verplaatsen dankzij het handvat aan de bovenkant. Op deze manier kunt u hem neerzetten waar u maar wilt. De unieke mix van materialen (polypropyleen, staal, laminaat) geeft deze bijzettafel een uniek karakter.

Meer informatie
MerkZanotta
Hoogte (cm)Totale hoogte: 86cm/104cm, hoogte van het blad: 50cm/67cm
Diameter (cm)50cm
OntwerperAchille Castiglioni
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!