Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Zanotta Tempo 631 bijzettafel H 36

Vanaf € 940,00
Levertijd 2-8 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Zanotta Tempo 631 bijzettafel H 36 is ontworpen door Prospero Rasulo voor het Italiaanse merk Zanotta.

Prospero Rasulo

De Italiaanse ontwerper Prospero Rasulo studeerde in 1987 af aan de Milan Academy of Arts. Na zijn afstuderen opende hij zijn eigen studio in Milaan, waar hij zich voornamelijk bezighield met schilderen, beeldhouwen en decorontwerp. Gedurende zijn carrière heeft hij deelgenomen aan talloze tentoonstellingen, waarbij hij ook gebruik maakte van fotografie en video. Zelf organiseerde hij tussen 1986 en 1988 talrijke tentoonstellingen met opvallende titels als "Sexy Design", "Sexy Mental" en "The Imprudent Image". 


De Zanotta Tempo 631 bijzettafel heeft een opvallend en aantrekkelijk zandlopervormig uiterlijk. Alles is gemaakt van plastic en metaal. Het tafelblad is krasvast en heeft een diameter van 34 cm. Deze design tafel is makkelijk te verplaatsen en geeft je woonkamer een unieke uitstraling.

Meer informatie
MerkZanotta
Hoogte (cm)36cm
Diameter (cm)34cm
OntwerperProspero Rasulo
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!