Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Zanotta Toi 632 bijzettafel

Vanaf € 1.015,00
Levertijd 2-8 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Zanotta Toi 632 bijzettafel is ontworpen door Salvatore Indriolo voor de Italiaanse ontwerpstudio Zanotta .

Toi - Een tafel heeft niet alleen een uitgekiend design, het is ook een heel praktisch meubelstuk. Door het ronde tafelblad te draaien open je een vak waar je kleine spullen in kwijt kunt. Deze designtafel is gemaakt van aluminium, fineerhout en polyurethaan. De totale hoogte is 50 cm en de diameter van het blad is 42 cm. Toi-tafel - De tafel past in een designwoonkamer naast een bank of fauteuil.

De Italiaanse ontwerper Salvatore Indriolo komt uit Treviso en studeerde industrieel design aan de Universiteit van Venetië. In 2003 behaalde hij zijn diploma en in 2006 opende hij zijn eigen studio, van waaruit hij als freelancer verschillende projecten realiseerde. Hij ontwerpt niet alleen designmeubelen, maar houdt zich ook bezig met onder andere projecten voor verlichting en modeaccessoires. Het heeft een vereenvoudigde en functionele ontwerpstijl waarbij de details altijd tot in de perfectie worden gebracht.

Gerritsma Interieur is een webwinkel waar je als designliefhebber kunt kiezen uit meer dan 25.000 projecten op het gebied van woninginrichting of interieurdesign. commerciële ruimte.

Gerritsma Interieur is een online winkel waar designliefhebbers kunnen kiezen uit meer dan 25.000 designartikelen voor woninginrichting of commerciële interieurs.
Meer informatie
MerkZanotta
AfmetingenHoogte: 50cm
Doorsnee: 42cm
OntwerperSalvatore Indriolo
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!