Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Barkvase bloemen vaas

Vanaf € 195,00

De Alessi Barket collectie is geinspireerd vanuit het boomschors van de bomen rond het Toscaanse huis van de ontwerpers Michel Boucquillon en Donia Maaoui.z

 
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Barkvase bloemen vaas

De Alessi Barkvase bloemen vaas komt uit de Bark-collectie van Michel Boucquillon en Donia Maaoui. De collectie is geinspireerd vanuit het boomschors van de bomen rond het Toscaanse huis van het paar. De Barket collectie staat harmonieus in verbinding met de natuur. 

De Alessi Barkvase bloemen vaas is gemaakt van een roestvrijstalen buitenkant en glaze binnenkant. 

Meer informatie
MerkAlessi
Hoogte (cm)28
Diameter (cm)10.50
OntwerperBoucquillon & Maaoui
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.