Alessi Momento wandklok

Vanaf € 225
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De tijdloze Alessi Momento wandklok is ontworpen door Aldo Rossi voor fabrikant Alessi .

Aldo Rossi wordt beschouwd als een groot figuur op het gebied van architectuur, ontwerp, tekenen en was ook een gerenommeerd ontwerptheoreticus. Hij was de eerste Italiaan die de prestigieuze Pritzkerprijs voor architectuur ontving. Voor de Italiaanse designleverancier Alessi ontwierp hij in 1993 de Alessi Momento wandklok .

Deze terecht tijdloze klok is gemaakt in de originele versie van gelakt aluminium . Deze modernere variant bestaat uit hoogglans gepolijst roestvrij staal en heeft aan de voorzijde een 100 procent transparante kristalglazen afdekking. De diameter van deze wandklok is 40 cm en de hoogte van de lamp is 6,5 cm.

De wijzerplaat heeft een strak design, maar het lettertype dat gebruikt wordt om de uren aan te duiden heeft een zekere mate van elegantie die smaakvol contrasteert met de rechte lijnen van de wijzers. Aldo Rossi heeft ook een horloge ontworpen dat eruitziet als een kleine versie van deze wandklok. De diameter van deze wandklok is 40 cm en de hoogte van de lamp is 6,5 cm.

De wijzerplaat heeft een strak design, maar het lettertype dat gebruikt wordt om de uren aan te duiden heeft een zekere mate van elegantie die smaakvol contrasteert met de rechte lijnen van de wijzers. Aldo Rossi heeft ook een horloge ontworpen dat eruitziet als een kleine versie van deze wandklok.

De duidelijke lijnen van de Alessi Momento wandklok en zijn glanzende metalen behuizing maken hem geschikt om in een strak en modern interieur te hangen, maar zal zeker ook tot zijn recht komen in een zakelijke omgeving of in een winkel of restaurant.

De heldere lijnen van de Alessi Momento - Wall Clock en zijn glanzende metalen behuizing maken hem geschikt om op te hangen in een strak en modern interieur, maar zal zeker tot zijn recht komen in een zakelijke omgeving of in een winkel of restaurant ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 6.5cm
Doorsnee: 40cm
OntwerperAldo Rossi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.