Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Nu 4% korting op alle Qlocktwo klokken. Korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

Qlocktwo Touch tafelklokken

Vanaf € 475,00

Nu 4% korting bij betaling via iDEAL

Nieuwsgierig naar de hele collectie? Klik hier om alles van Qlocktwo te bekijken!
Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Qlocktwo Touch tafelklok is een tafelklok zoals je hem nog nooit hebt gezien. Deze klokken van Biegert & Funk zijn, net als de wandklokken, een wereldwijd begrip geworden.

Is het voor het eerst dat je de Qlocktwo collectie bekijkt? Handig om te weten dat de Biegert & Funk klokken verschillende maten kennen, namelijk:

  • Qlocktwo Watch (horloge)
  • Qlocktwo Touch (tafelklok, 13.5 x 13.5 cm) - dit model
  • Qlocktwo Classic (45 x 45 cm) - dit model
  • Qlocktwo Large (90 x 90 cm)
  • Qlocktwo 180 (180 x 180 cm)

Klik hier om het complete overzicht te bekijken.

Je bekijkt op dit moment de standaard Touch tafelklok. Deze is verkrijgbaar in zowel acryl (diverse kleuren) als staal (RVS en zwart). Naast het standaard model, is er ook nog de Creator's Edition variant. De CE-variant van de tafelklok is handgemaakt van opvallende materialen, waaronder goud en geroest staal.

De Qlocktwo Touch tafelklok is voorzien van een wekkerfunctie.

Hoe werkt de Qlocktwo Touch tafelklok?

Net als bij de andere klokken van Qlocktwo, worden de letters elke vijf minuten bijgewerkt. De vier tussenliggende minuten worden middels lichtpunten in de hoeken aangegeven.

Kan ik de helderheid instellen?

In de klok zit een lichtsensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de lichtintensiteit van de klok automatisch wordt op basis van de omgeving. Hierdoor kun je de klok altijd goed aflezen, maar is hij nooit te fel voor dat moment.

In welke talen is de klok verkrijgbaar?

Standaard bieden we de klokken van Biegert & Funk aan in het Nederlands, Engels of Duits. Er zijn meer talen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Hieronder volgen alle beschikbare talen:

Nederlands, Engels/English, Duits/Deutsch, Arabisch العربية, Chinees vereenvoudigd 中国, Catalaans/Catalana, Chinees traditioneel 中國, Deens/Dansk, Frans/Français, Grieks ελληνικά, Hebreeuws עברי, Italiaans/Italiano, Japans 日本の, Noors/Norsk, Portugees/Português, Russisch русский, Roemeens/Românesc, Spaans/Español, Turks/Türk, Zwitsers Duits, Schweizerdeutch, Zwabisch/Schwabe, Zweeds/Svenska

Meer informatie
MerkQlocktwo
Breedte (cm)13,5 cm
Hoogte (cm)13,5 cm
Diameter (cm)1,7 cm
OntwerperBiegert & Funk
HerkomstDuitsland
Garantie2 jaar
WekkerfunctieJa

Over het merk

Met een Qlocktwo klok haalt u gegarandeerd een echte eyecatcher in huis. Op deze bijzondere klok leest u namelijk de tijd in woorden in plaats van in cijfers met behulp van een matrix van letters. Sinds de lancering van de eerste Qlocktwo klok door Marco Biegert en Andreas Funk in 2010 is deze klok een doorslaand succes. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met een tafelmodel, de compacte Qlocktwo Touch klok en zelfs met horloges. Van groot en kleurrijk tot klein en minimalistisch van kleur, vrijwel iedereen is op slag verliefd op de exclusieve Qlocktwo klokken en horloges van Biegert & Funk!