Nu 4% korting op alles van Qlocktwo. Gebruik kortingscode: QLOCKTWO

Qlocktwo Classic Creator's Edition klok

Vanaf € 1.850

De Qlocktwo Classic Creator's Edition is 45 x 45 cm en vertelt de tijd in woorden. De tekst geeft de tijd weer in stappen van 5 minuten, terwijl stippen oplichten om de 1-4 minuten daartussen aan te geven. Zoals bij elk kunstwerk, vertraagt ook de ​​Qlocktwo Classic de tijd en is het een genot om te observeren.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten

De Qlocktwo Classic is 45 x 45 cm en vertelt de tijd in woorden. De tekst geeft de tijd weer in stappen van 5 minuten, terwijl stippen oplichten om de 1-4 minuten daartussen aan te geven. Zoals bij elk kunstwerk, vertraagt ook ​​QLOCKTWO de tijd en is het een genot om te observeren.

Creator's edition-serie

Elke front cover in de Creator's Edition is met de hand afgewerkt, individueel ondertekend, genummerd en dus uniek. De Creator's Edition-serie bestaat uit Rust (handgeroest staal), Raw Iron (onbehandeld staal), Metamorphite (leisteen), Vintage Copper (gepatineerd gecoat koper), 24k Yellow Gold Leaf Covered en 12k White Gold Leaf & Oxidized Silver-varianten.

Verwisselbare voorkappen

U hoeft slechts één klokmatrixbehuizing aan te schaffen, om vervolgens elke taal of stijl front cover te kunnen gebruiken. Frontcovers kunnen afzonderlijk worden gekocht als u al een klokmatrix bezit. Ze worden door magneten op hun plaats gehouden en zijn gemakkelijk uitwisselbaar. Frontcovers zijn beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen, in QOLOR gepolijst acrylglas, of roestvrij staal met lasergesneden letters in verschillende afwerkingen.

Muur- of desktop-display

Naast de muurbevestiging, kan de Qlocktwo Classic ook staand gebruikt worden op een tafelblad (metamorfiet, goud, zilver / goud en platina-klokken mogen alleen aan de muur worden bevestigd). De acrylvoet voor staand gebruik wordt standaard meegeleverd. Bij wandmontage kan het stroomsnoer van de Qlocktwo Classic worden weergegeven als een soort ontwerpelement (snoer is verkrijgbaar in diverse kleuren), maar ook worden verborgen door rechtstreeks te bedraden in een hoofdvoedingslijn.

Bekroond

Alle QLOCKTWO-producten zijn handgemaakt in Schwäbisch Gmünd, Duitsland. QLOCKTWO is DIN EN ISO 9001 gecertificeerd en heeft talloze eigentijdse designprijzen gewonnen, waaronder: Iconic Awards Innovative Interior, iF Product Design Award, ADCE Gold Award, and Red Dot Design Award.

Meer informatie
MerkQlocktwo
Breedte (cm)45
Hoogte (cm)45
HerkomstDuitsland

Over het merk

Met een Qlocktwo klok haalt u gegarandeerd een echte eyecatcher in huis. Op deze bijzondere klok leest u namelijk de tijd in woorden in plaats van in cijfers met behulp van een matrix van letters. Sinds de lancering van de eerste Qlocktwo klok door Marco Biegert en Andreas Funk in 2010 is deze klok een doorslaand succes. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met een tafelmodel, de compacte Qlocktwo Touch klok en zelfs met horloges. Van groot en kleurrijk tot klein en minimalistisch van kleur, vrijwel iedereen is op slag verliefd op de exclusieve Qlocktwo klokken en horloges van Biegert & Funk!