Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi NUT SPLITTER walnootopener

Vanaf € 20,00

De Alessi NUT SPLITTER: een slim ontworpen gereedschap voor moeiteloos kraken van walnoten, perfect voor gemak én behoud van de kern.

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi NUT SPLITTER walnootopener

De Alessi NUT SPLITTER walnootopener is een ontwerp van Jim Hannon-Tan en LPWK.

Het is een slim ontworpen keukengereedschap dat speciaal is vervaardigd voor het kraken van walnoten. Het heeft een ergonomisch en doordacht ontwerp dat het gemakkelijk maakt om walnoten te openen zonder de kern te beschadigen.

Met zijn efficiënte mechanisme biedt deze walnootopener een eenvoudige en handige manier om walnoten te kraken, waardoor het genieten van de noteninhoud veel praktischer wordt. Alessi staat bekend om zijn combinatie van functionaliteit en esthetiek, en dit keukengereedschap vormt daarop geen uitzondering, omdat het zowel een nuttig als aantrekkelijk stuk is voor in de keuken.

Meer informatie
MerkAlessi
Lengte (cm)4
Breedte (cm)3.50
Hoogte (cm).50
OntwerperLPWK . | Jim Hannon-Tan
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.