Alessi Spirale asbak

Vanaf € 69
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Spirale asbak is ontworpen door Achille Castiglioni voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Hoewel er tegenwoordig steeds minder gerookt wordt, mag deze asbak zeker gezien worden. De ontwerper, Achille Castiglioni, werd geboren in de buurt van Milaan, in het hart van de Italiaanse designcultuur. Hij heeft veel bijgedragen aan de nieuwe Italiaanse designstijl van de jaren 60 van de vorige eeuw. Het combineert elegantie met functionaliteit en met de geneugten van het leven. In dat opzicht is de 7690 - Asbak spiralen ook een herinnering aan de tijd dat roken stond voor extra genot en de bijbehorende cultuur van sigaretten in een glas op tafel en accessoires zoals zilveren sigarettendoosjes en luxe aanstekers.

De 7690 - Asbak spiralen is gemaakt van roestvrij staal, wat hem een ​​retro-look geeft. De asbak is verkrijgbaar in een groter formaat met een diameter van 7 cm en een kleiner formaat met een diameter van 5 cm. Je kunt een brandende sigaret in de spiraal klemmen, die je eenvoudig uit de onderste helft haalt om hem schoon te maken.

De 7690 - Spiraalasbak is gemaakt van roestvrij staal, wat hem een ​​retro-look geeft. De asbak is verkrijgbaar in een groter formaat met een diameter van 7 cm en een kleiner formaat met een diameter van 5 cm. U kunt een brandende sigaret in de spoel, die u gemakkelijk kunt verwijderen uit de onderste helft om het schoon te klemmen. De asbak is ook zo ontworpen dat de as van je sigaret niet weg kan waaien als de asbak buiten staat. De asbak is ook zo gevormd dat de as van je sigaret niet weg kan waaien als de asbak buiten staat.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· H 4,5cm / Ø 12cm: 4.5cm
· H 7cm / Ø 16cm: 7cm
Doorsnee:
· H 4,5cm / Ø 12cm: 12cm
· H 7cm / Ø 16cm: 16cm
OntwerperAchille Castiglioni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.