Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Boaz bijzettafel

€ 540,00

De Artisan Boaz, met de hand gemaakt. Artisan gebruikt verantwoord massief hout. In de productie worden er uitsluitend milieu vriendelijke materialen gebruikt. Zo ook voor de oppervlaktebehandeling van het hout. Enkel natuurlijke olieën en wassen. Die zorgen voor een krachtiger uitstraling van de schoonheid van het massieve hout. 

 

 

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkArtisan
Hoogte (cm)50 cm
Diameter (cm)35 cm
OntwerperNick Rennie
HerkomstBosnië

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.