Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Lakri ronde eettafel (notenhout)

Vanaf € 2.965,00

Hoogwaardig design is tijdloos en steekt uiteraard kwalitatief goed in elkaar. De Lakri voldoet aan beide criteria. Met de hand gemaakt door de vakmensen van Artisan. Het blad is massief en heeft een dikte van 4 centimeter. Visueel oogt niet zwaar, de bladrand is verjongd naar 0,8 centimeter. Dat maakt hem stabiel met een elegant karakter. De poten van het onderstel zijn opgebouwd van 4 centimeter onder- en bovenaan uitlopend naar 7cm in de knik in het midden.

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkArtisan
Hoogte (cm)76cm
Diameter (cm)120 of 140cm
OntwerperRegular Company
HerkomstBosnië

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.